永利捕鱼中心,永利捕鱼app下载,永利皇宫注册即送38元

永利捕鱼中心(www.hbcrgk.com):湖北成人高考报名、辅导权威网站。更懂成考更懂你!

永利捕鱼中心

2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(13)

发布时间:2019-11-15 整编:永利捕鱼中心 阅读量:

【提升学历,到永利捕鱼中心】

2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(13)分割线
2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(13)
 
【导语】成人高考考生备考的时候,复习是很重要的,复习时我们可以先结合课本的深度和难度进行有针对性的学习,之后就应马上进行相关的练习,只有在练习中我们才能更容易地发现问题,下面永利捕鱼中心给大家整理了2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案,供考生参考复习。
 
Ⅰ. Phonetics(10 Points)
 
Directions:
 
In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
 
1.A. head B. horizon C. honour D. human
 
2.A. city B. bicycle C. face D. climb
 
3.A. think B. these C. breathe D. with
 
4.A. ground B. country C. thousand D. found
 
5.A. pour B. hour C. course D. four
 
6.A. both B. post C. cold D. son
 
7.A. altogether B. talk C. always D. also
 
8.A. suggestion B. nation C. dictation D. satisfaction
 
9.A. started B. closed C. waited D. needed
 
10.A. rare B. fare C. scare D. are
 
Ⅱ.Vocabulary and Structure(40 points)
 
Directions:
 
There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.
 
11. _______ idea of _______ sounds much better than Clare’s.
 
A. The, hers B. That, her C. That, hers D. One, her
 
12. China is famous ________ the Great Wall.
 
A. about B. for C. as D. of
 
13. Our school ________ new facilities.
 
A. is equipped with B. equips with C. will be equip with D. has equip with
 
14. I made this myself but it was _______ who taught me.
 
A. he B. him C. himself D. by him
 
15. He had his bicycle _______ yesterday.
 
A. repair B. repairing C. repaired D. be repaired
 
16. It was a ________ room, with beautiful wall paper, waxed floor and nice furniture.
 
A. pleased B. pleasant C. pleasing D. preasant
 
17. He regretted _______the decision too hastily.
 
A. make B. to make C. making D. have maked
 
18. The professor insisted that we _______ our homework before next month.
 
A. handed in B. will hand in C. hand in D. must hand in
 
19. It ______ me of the country which we visited last summer.
 
A. remembers B. recalls C. reminds D. tells
 
20. He _______ smoking at last.
 
A. gave up B. gave out C. gave in D. gave off
 
21. John was _______ he lay down for an hour before dinner.
 
A. so tired as B. so tired that C. too tired that D. too tired so
 
22. Your answer is different ________ the teacher’s.
 
A. to B. at C. from D. with
 
23. It would be _______ a risk to leave the baby alone.
 
A. running B. passing C. carrying D. obeying
 
24. The fact _______ his health is bad is not true.
 
A. which B. that C. as D. what
 
25. These ______ did unusually well in the contest, so the judges didn’t know whom to give prize to.
 
A. woman singers B. women singers C. women singer D. womans singers
 
26. Man must stop _______ the earth’s atmosphere.
 
A. filling B. wasting C. polluting D. blackening
 
27. We can’t _______ another 100 kilometers any more.
 
A. have B. turn C. make D. reach
 
28. Is Mary ______ to join in us?
 
A. supposed B. exposed C. supported D. indicated
 
29. I want to be told all _______.
 
A. which happen B. which happened
 
C. that had happened D. that had been happened
 
30. We’ve all heard of Thomas Edison, _______ who invented the electric light and many other things.
 
A. man B. a man C. the man D. men
 
31. Don’t tell me such things _______ you are not certain.
 
A. that B. which C. those D. as
 
32. _______ a microscope we can see different kinds of things that are unable to be seen by our naked eyes.
 
A. In terms of B. In place of C. By means of D. By far
 
33. Jackson went to work ______ his illness.
 
A. besides B. even though C. in spite of D. although
 
34. Anybody will do, _______ he is responsible for that.
 
A. as far as B. so far as C. as long as D. as soon as
 
35. I suppose they have known about it, _______?
 
A. am I B. am not I C. have they D. haven’t they
 
36. It ______ him ten years to write that novel.
 
A. took B. spent C. cost D. costed
 
37. The students are looking forward to _______ their holidays in Japan.
 
A. spend B. spending C. for spend D. spent
 
38. They all ______ mentioning that girl.
 
A. avoided B. got away C. ran away D. escaped
 
39. Human beings should find a new _______ of energy.
 
A. orient B. source C. origin D. souse
 
40. The couch is comfortable to _______.
 
A. sit B. be sat C. sitted D. sit on
 
41. So loudly _______ that all the people in the room got a fright.
 
A. he shouted B. shout he C. did he shout D. he did shout
 
42. He is the only one of the sons in the family who ______ received high education.
 
A. are B. is C. have D. has
 
43. We think of Mr. Li ______ our good friend.
 
A. is B. to be C. as D. has been
 
44. The mountain is 1,000 feet _______ the sea level.
 
A. over B. higher C. above D. high
 
45. The road will be blocked if there _______ another snow.
 
A. is B. will be C. to be D. will have
 
46. David like country life and has decided to _______ farming.
 
A. get hold of B. get along with C. go in for D. go thorough
 
47. These children have an advantage _______ those in calculation.
 
A. over B. than C. to D. with
 
48. Shanghai has a larger population than _______ in China.
 
A. any city B. any other cities C. other city D. any other city
 
49. In some countries there are a lot of young people now need _______teeth.
 
A. false B. untrue C. wrong D. erroneous
 
50. This book costs ______ that one.
 
A. twice more B. twice more as C. two times more as D. twice as much as
 
参考答案
 
Ⅰ. Phonetics
 
1.C 2.D 3.A 4.B 5.B 6.D 7.B8.A 9.B 10.D
 
Ⅱ. Vocabulary and Structure
 
11.C 12.B 13.A 14.A 15.C 16.B 17.C 18.C 19.C 20.A 21.B 22.C 23.A 24.B
 
25.B 26.C 27.C 28.A 29.C 30.C 31.D 32.C 33.C 34.C 35.D 36.A 37.B 38.A
 
39.B 40.D 41.C 42.D 43.C 44.C 45.A 46.C 47.A 48.D 49.A 50.D

点击查看:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案汇总
2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(13)分割线

上一篇:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(12)

下一篇:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(14)

与"2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(13)"相关的文章

Copyright 2009-2019 版权所有 永利皇宫注册即送38元 All rights reserved
声明:本站为湖北成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

Baidu
sogou
网站地图