永利捕鱼中心,永利捕鱼app下载,永利皇宫注册即送38元

永利捕鱼中心(www.hbcrgk.com):湖北成人高考报名、辅导权威网站。更懂成考更懂你!

永利捕鱼中心

2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(12)

发布时间:2019-11-15 整编:永利捕鱼中心 阅读量:

【提升学历,到永利捕鱼中心】

2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(12)分割线
2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(12)
 
【导语】成人高考考生备考的时候,复习是很重要的,复习时我们可以先结合课本的深度和难度进行有针对性的学习,之后就应马上进行相关的练习,只有在练习中我们才能更容易地发现问题,下面永利捕鱼中心给大家整理了2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案,供考生参考复习。
 
Cloze (20 points)
 
Directions:
 
For each blank in the following passage, there are four choices given below and marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
 
When Pat Jones finished college, she decided she wanted to travel around the world and see as many foreign places as she could _51_ she was young. Pat wanted to visit Latin America first, so she got a job _52_ an English teacher in a school in Bolivia. Pat spoke a little Spanish, _53_ she was able to communicate with her students even when they didn't know much English.
 
A sentence she had read somewhere stuck in her mind: if you dream _54_ a foreign language, you have really mastered it. Pat repeated this sentence to her students and hoped that someday she would dream in Spanish and they would dream in English.
 
One day, one of her worst students came up and explained in Spanish that he had not done his homework. He had _55_ early, and had slept badly.
 
"What does this have to do with _56_?" Pat demanded.
 
"I dreamed all night, Miss, Jones, and my dream was in English!"
 
"In English" Pat was very surprised, since he was such a bad students. She was _57_ secretly jealous. Her dreams were still not in Spanish. But she encouraged her young student, "Well, tell me about your dream."
 
"All the people in my dream _58_ English," the student said, "And all the signs were in English. All the newspapers and magazines and all the TV programs were in English."
 
"But that's wonderful," said Pat, "What did all the people say to you?"
 
"I'm _59_, Miss Jones. that's _60_ I slept so badly. I didn't understand a word they said. It was a nightmare!"
 
1.A. as B. while C. if D. since
 
2.A. for B. of C. as D. like
 
3.A. and B. but C. so D. yet
 
4.A. in B. about C. of D. for
 
5.A. got up B. gone to bed C. fallen asleep D. woken up
 
6.A. you B. me C. your dream D. your homework
 
7.A. usually B. seldom C. also D. still
 
8.A. read B. liked C. spoke D. learned
 
9.A. shy B. silly C. sorry D. sad
 
10.A. how B. why C. when D. where
 
Cloze
 
1.B 2.C 3.C 4.A 5.B 6.D 7.C 8.C 9.C 10.B
2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(12)分割线

上一篇:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(11)

下一篇:2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(13)

与"2020年湖北成考高起点英语专项练习题及答案(12)"相关的文章

Copyright 2009-2019 版权所有 永利皇宫注册即送38元 All rights reserved
声明:本站为湖北成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

Baidu
sogou
网站地图