永利捕鱼中心,永利捕鱼app下载,永利皇宫注册即送38元

欢迎访问

永利捕鱼中心

!本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以湖北省教育考试院www.hbea.edu.cn为准。
微信公众号 | 
联系我们

永利捕鱼中心

湖北成人高考高起点英语考点:代词

发布时间:2021-01-31 整编:永利捕鱼中心 阅读量:

最新标签: 成考高起点 成考英语

【提升学历,到永利捕鱼中心】

湖北成人高考高起点英语考点:代词分割线
以下是湖北成人高考高起点英语考点中代词相关习题,正在备考中的考生们可以做做看以下试题。
 
湖北成人高考高起点英语考点:代词
 
1. Mary has just called and asked ______ to have lunch with her tomorrow.
 
A. you and I B. you and me C. I and you D. me and you
 
2. Last Sunday ______ had a picnic in Beihai Park.
 
A. John, Mary and me B. John, I and Mary C. John, Mary and I D. I, John and Mary
 
3. Let's clean their room first and ______ later.
 
A. ours B. us C. we D. I
 
4. You have a good suggestion, I should say. But it's not as practical as ______.
 
A. my B. mine C. me D. I
 
5. My car is not so fashionable as ______.
 
A. he's B. he C. his D. his'
 
6. A chemist prepares his experiments carefully before trying to carry ______ in his lab.
 
any D. either
 
10. Study things that are like each other in ______ way.
 
A. no B. same C. the D. some
 
11. She always buys ______ my birthday.
 
A. anything nice to B. anything nice for C. something nice to D. something nice for
 
12. "Are my books on the table?" "No, there aren't something on it.
 
13. You have to hurry up if you want to buy eggs because there's hardly something left.
 
14. Has anyone seen my dictionary ______?
 
A. everywhere B. something C. nowhere D. anywhere
 
15. They didn't give us ______ help.
 
A. a lot of B. much C. many D. plenty of
 
16. He felt bad because he had drunk too many the night before.
 
17. This book is very difficult, but ______ people understand it.
 
A. few B. a few C. little D. a little
 
18. Usually there is ______ traffic in the streets on weekdays than on Sundays
 
A. little B. less C. few D. fewer
 
19. -I'd like some more bananas. --I'm sorry, there's ______ left.
 
A. no B. some C. few D. none
 
20. ______ of them knew about the plan because it was secret.
 
A.Some B. Any C. No one D. None
 
21. Nowadays ______ seems to enjoy looking at fat girls. That is why many companies have developed special foods to help people to slim.
 
A. everyone B. anybody C. somebody D. no one
 
22. Young babies can use ______ hand equally well.
 
A. either B. each C. both D. every
 
23. ______ of his parents is short-sighted, but he is.
 
A. None B. Either C. Neither D. Both
 
24. I asked two people to help me start my car. But ______ of them knew what to do.
 
A. either B. none C. both D. neither
 
25. ______ road out of town is good, but this one is better than the other.
 
A. Both B. All C. None D. Neither
 
26. -Which of these two ties will you take?
 
--I'll take ______ to give me a change sometimes.
 
A. either B. both C. neither D. all
 
27. There are two windows in this bedroom. ______ of them face south, overlooking a beautiful park.
 
A. Both B. One C. The D. Either
 
28. The World Trade Center is higher than ______ I have ever seen during my visit.
 
A. any building B. any other building C. all the building D. all of buildings
 
29. Some people hope to be more successful while ______ simply want to feel more comfortable
 
A. the others B. others C. the other D. another
 
30. Some people go on diets. people exercise with special equipment, take medicine, or even have surgery.
 
A. Others B. Other C. All D. Those
 
31. It was terrible. One passenger was killed, and ______ was badly hurt.
 
A. the others B. rest C. the other D. the rest
 
32. She promised her parents to write ______ while she was away.
 
A. other day B. other days C. every other day D. any other day
 
33. After seeing the film, I felt ______ my friend.
 
A. same as B. the same as C. same with D. the same for
 
34. In the world no country has exactly the same folk music ______ that of any other countries.
 
A. with B. as C. to D. like
 
35. ______ those books do you want?
 
A. What are B. Which of C. Which are D. What
 
参考答案及解析:
 
1. B 2.C 3.D 4.B 5.C 6.C 7.B: herself 8.D 9.C 10.D 11.D 12.C: isn't anything 13.C: anything 14.D 15.B 16.C: much 17.A 18.B 19.D 20.D 21.D 22.A 13.C 24.D 25.D 26.B 27.A 28.B 29.B 30.B 31.C 32.C 33.B 34.B 35.B
 
湖北成人高考高起点英语考点代词练习的全部内容就是这些,祝大家在成考考试中取得一个好成绩。

编辑推荐:
湖北成人高考高起点英语考试大纲

上一篇:湖北成人高考高起点英语考点:可数名词与不可数名词

下一篇:湖北成人高考高起点英语考点:冠词

Copyright 2009-2021 版权所有 永利皇宫注册即送38元 All rights reserved
声明:本站为湖北成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

考生在线咨询

永利捕鱼中心微信公众号 永利捕鱼中心微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

成考题库

成考问答

考生交流

微信订阅

在线报名

Baidu
sogou
网站地图