永利捕鱼中心,永利捕鱼app下载,永利皇宫注册即送38元

欢迎访问

永利捕鱼中心

!本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以湖北省教育考试院www.hbea.edu.cn为准。
微信公众号 | 
联系我们

永利捕鱼中心

湖北成人高考高起点英语考点:可数名词与不可数名词

发布时间:2021-01-31 整编:永利捕鱼中心 阅读量:

最新标签: 成考高起点 成考英语

【提升学历,到永利捕鱼中心】

湖北成人高考高起点英语考点:可数名词与不可数名词分割线
以下是湖北成人高考高起点英语考点中可数名词与不可数名词的习题,对这方面不了解的考生们可以做做看以下试题。
 
湖北成人高考高起点英语考点:可数名词与不可数名词
 
1. The nurse added some sugars to the medicine to make it easy for the child to take.
 
2. The sitting room would be much improved if you placed a furniture in the corner.
 
3. Let me give you ______.
 
A. some advice B. some advice C. an advice D. such an advice
 
4. Usually there is ______ traffic in the streets on weekdays than on Sundays.
 
A. little B. less C. few D. fewer
 
5. Jim was upset last night because he had to do too many homeworks.
 
6. I am afraid that there isn't ___ left for you two in my car. There are already five people in it.
 
A.many rooms B. any rooms C. any room D. many rooms
 
7. Half the forest was cut down to make a room for the new road.
 
8. "I like your furniture very much." "Thank you. We bought ______ in Beijing."
 
A. the most of them B. most of them C. the most of it D. most of it
 
9. Jump in the car. There's enough ______ for you.
 
A. place B. seat C. room D. space
 
10. During the storm we took ______ in the doorway of a shop.
 
A. help B. comfort C. guard D. shelter
 
11. It wasn't an accident. He did it on ______.
 
A.reason B. determination C. purpose D. intention
 
12. You'll have to pay for the holiday in ______, Tom. (2001)
 
A. front B. advance C. ahead D. forward
 
13. When he applied for a ______ in the office of the local newspaper, he was told to see the manager.
 
A. position B. profession C. career D. location (2001)
 
14. There were a lot of ______ waiting outside the theater to see the famous pop singer. (2001)
 
A. crowds B. assistants C. fans D. attendants
 
15. The tailor made him a new ______. (2002)
 
A. cloth B. wear C. dress D. suit
 
16. Your brother is very tall. What is his exact ______? (2000)
 
A. height B. length C. size D. breadth
 
17. I wanted to go there by plane but I hadn't enough money to pay for the ______. (1998)
 
A. journey B. distance C. road D. way
 
18. During the Ice Age, man developed the use of tools, and this is a way of protecting himself against ______.
 
A. shortcomings B. hazards C. faults D. conflicts (2004)
 
19. There is no easy ______ to the problem. (2003)
 
A. result B. consequence C. solution D. reason
 
20. Living in the countryside has many ______, such as beautiful scene, fresh air, and so on.
 
A. advantages B. interest C. profit D. benefit
 
参考答案及解析:
 
1. B: sugar 2. C: a piece of furniture 3.A 4.B 5. much homework 6.C 7. make room for 8.D 9.C 10.D 11.C 12.B 13.A 14. C 15. D 16. A 17. A 18. B 19. C 20. A
 
湖北成人高考高起点英语考点的可数名词与不可数名词练习就是这些,希望对各位考生们有所帮助。

编辑推荐:
湖北成人高考高起点英语考试大纲

上一篇:湖北成考高起点英语模拟试题5

下一篇:湖北成人高考高起点英语考点:代词

Copyright 2009-2021 版权所有 永利皇宫注册即送38元 All rights reserved
声明:本站为湖北成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

考生在线咨询

永利捕鱼中心微信公众号 永利捕鱼中心微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

成考题库

成考问答

考生交流

微信订阅

在线报名

Baidu
sogou
网站地图